آیکن تماس
راهنمای پروتز سینه

پروتز سینه

داشتن سینه هایی بزرگ و خوش فرم برای هر زنی جذاب و مطلوب است. بسیاری برای رسیدن به این هدف از روش های خانگی بزرگ کردن سینه استفاده می کنند که این روش ها هم یا خیلی دیر جواب می دهند و یا اصلا جوابگو نیستند. به همین دلیل علم پزشکی به کمک روش های مدرن به این افراد کمک می کند تا در مدت زمان کوتاه بتوانند بهترین نتیجه را دریافت کنند. این کار به کمک پروتز سینه انجام می شود. پروتز سینه یا عمل بزرگ کردن سینه برای بعضی بانوان یک عمل زیبایی محسوب می شود که برای افزایش اعتماد به نفس و زیبایی صورت می گیرد؛ اما در برخی از زنان این عمل برای بازسازی بافت از دست رفته سینه استفاده می شود. این روش ایمن کمک می کند تا در مدتی کوتاه سینه های خوش فرم و زیبا داشته باشید. اما این روش چگونه انجام می شود؟ مزایا و معایب پروتز سینه چیست؟ بهترین جراح پروتز سینه تهران چه کسی است؟ با ما در این مطلب همراه باشید تا به طور کامل به بررسی تمام پرسش هایی بپردازیم که قبل از پروتز سینه و بعد از آن در ذهنتان مطرح می شود.

فهرست واژگان در حوزه جراحی پروتز سینه

زمانی که به برای انجام جراحی زیبایی سینه در حال جست و جو و مطالعه هستید یا زمانی که برای انجام این جراحی به بهترین جراح پروتز سینه مراجعه می کنید، واژگانی به گوشتان می رسد که شاید با معنای آن ها آشنا نباشید. جدول زیر به شما کمک می کند تا اطلاعات بیشتری کسب کنید.

هاله رنگی اطراف نوک پستان.

افزایش سایز سینه ها با جراحی.

پروتزی است که جراح داخل بدن قرار می دهد تا سایز سینه بزرگ تر شود.

عارضه ای است که در آن بافت طبیعی اطراف پروتز بعد از عمل ضخیم می شود و باعث سفت شدن پروتز می شود.

برش در حاشیه آرئول یا هاله رنگی اطراف نوک سینه.

تجمع خون زیر پوست.

جراحی پروتز سینه چیست؟

در ابتدا ممکن است که این سوال برای شما ایجاد شود که تزریق چربی به سینه بهتره یا پروتز سینه ؟ علم پزشکی برای رفع مشکلات انسان، راه های گوناگون و متفاوتی را پیشنهاد کرده است. یکی از بهترین و کارآمدترین اختراعات پزشکی، پروتز (Prosthesis) است که تحولی بزرگ به وجود آورده است. پروتزها در گذشته به عنوان جایگزینی برای اعضای بدن محسوب می شدند که طی حادثه یا به دلایل مختلف از دست رفته بودند. اما امروزه از پروتز برای رفع مشکلات زیبایی هم استفاده می شود و نقص های ظاهری به کمک آن به خوبی برطرف می شوند.

جراحی پروتز سینه که به اسم ایمپلنت پستان یا ماموپلاستی افزایشی (Augmentation Mammoplasty) هم شناخته می شود، یکی از مدرن ترین روش ها برای افزایش سایز و حجم سینه است. این عمل زیبایی طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارد و هر ساله تعداد زیادی از زنان برای انجام این جراحی به بهترین جراحان پلاستیک مراجعه می کنند. پروتزها به منظور حجیم کردن سینه و فرم دهی به آن با هدف زیبایی و یا برای جایگزین شدن حجم از دست رفته سینه به دلیل کاهش وزن، سرطان، سوء تغذیه و … استفاده می شوند. جراحی پروتز سینه عملی با حداقل تهاجم است که اگر توسط بهترین جراح پروتز سینه انجام شود، می تواند نتایج بسیار خوب و چشمگیری داشته باشد. برای آشنایی بیشتر با این جراحی زیبایی، در فیلم زیر، دکتر کامبیز ایزدپناه، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در تهران، در مورد این موضوع صحبت می کند:

01:15
truncate dir-rtl

صفر تا صد پروتز سینه| دکتر کامبیز ایزدپناه

زمانبندی مورد نیاز برای جراحی پروتز سینه


دوران نقاهت:
1 هفته

نوع بیهوشی:
عمومی

بستری:
نیاز نیست


بازگشت به کار:
1 هفته

مدت زمان عمل:
2 ساعت

مراجعه بعدی
3 تا 4 روز بعد

آمار و ارقام جراحی بزرگ کردن سینه

جراحی بزرگ کردن سینه مانند جراحی زیبایی بینی یکی از پرطرفدارترین جراحی ها در دنیا، از جمله در ایران، است. این جراحی در سال 2019 در رتبه نخست جراحی های زیبایی انجام شه در دنیا جای گرفت. در ادامه، به آمار و ارقام این جراحی زیبایی اشاره خواهیم داشت.

Source: www.isaps.org

پروتز سینه در چه مواردی کاربرد دارد؟

عمل پروتز پستان با دو هدف صورت می گیرد:

هدف زیبایی که در آن زنان از سایز و حجم سینه های خود راضی نیستند یا به دلیل عدم تقارن پستان ها تصمیم به جراحی می گیرند. هدف این افراد افزایش اعتماد به نفس است.

هدف درمانی که در آن زنانی که با مشکلاتی مانند سرطان مواجه بوده اند و بافت سینه آن ها تخریب شده است و برای بازسازی سینه نیاز به استفاده از پروتز سینه دارند.

چه افرادی می توانند جراحی پروتز پستان انجام دهند؟

کاندیدای انجام جراحی پروتز سینه عبارتند از:

از دست رفتن بافت سینه

زنانی که به دلیل سرطان، بافت سینه خود را از دست داده اند.

داشتن سینه های کوچک

زنانی که به صورت ژنتیکی سینه های کوچکی دارند و از پوشیدن لباس های مورد علاقه خود خجالت می کشند.

داشتن سلامت جسمی

افرادی که از سلامت جسمی برخوردارند و به بیماری خاصی مبتلا نیستند.

عدم بارداری و شیردهی

افرادی که در دوران بارداری یا شیردهی قرار ندارند.

کامل شدن رشد جسمی

زنانی که رشد جسمی آن ها کامل شده است و در سن رشد قرار ندارند.

داشتن انتظارات واقع بینانه

زنانی که انتظارات واقع بینانه ای از جراحی دارند.

علاوه بر این زنانی که سینه هایشان نامتقارن است و افرادی که با کاهش وزن و یا به دلیل شیردهی حجم و فرم سینه هایشان تغییر کرده است هم می توانند از این جراحی بهره مند شوند.

مزایا و معایب جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز

جراحی پروتز سینه در تهران مانند تمامی جراحی های زیبایی مانند جراحی بینی، جراحی ابدومینوپلاستی، پروتز باسن و … دارای مزایا و معایبی است که با شناخت آن ها می توان عمل بهتر و به دور از اضطراب را تجربه کرد. در ادامه با مزایا و معایب این عمل آشنا خواهیم شد.

مزایا

این جراحی اگر توسط یک متخصص خوب پروتز سینه انجام شود، نتایج بسیار خوبی به دنبال خواهد داشت. از جمله:

  • افزایش حجم سینه؛
  • بهبود فرم سینه ها و زیباسازی آن ها؛
  • ایجاد تقارن در سینه ها؛
  • افزایش اعتماد به نفس به دلیل زیبایی بیشتر؛
  • افزایش توازن میان اندام ها؛
  • ترمیم بافت سینه و افزایش اعتماد به نفس در افرادی که به دلیل سرطان، سینه خود را از دست داده اند.

معایب

  • عفونت به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی؛
  • ایجاد درد دائمی در ناحیه سینه؛
  • احساس نشت از پروتز؛
  • عدم تقارن بعد از عمل؛
  • تغییر ظاهر نوک سینه و نامناسب شدن آن؛
  • انقباض کپسولی در اطراف پروتز؛
  • هماتوم و خونریزی؛
  • ایجاد لخته خون در رگ ها؛
  • قرار گرفتن پروتز در ناحیه نامناسب؛
  • ایجاد اسکار همراه با تغییر شکل پروتز؛
  • بی حس شدن سینه.

به طور کلی جراحی پروتز پستان عملی با حداقل تهاجم است که اگر توسط یک جراح پروتز سینه خوب انجام شود، خطری به همراه نخواهد داشت و تنها دارای عوارض کلی مانند ورم و التهاب موقت است. این مشکلات در صورتی بروز می کند که جراح تخصص کافی در عمل پروتز پستان نداشته باشد. با مراجعه به یک جراح پروتز سینه خوب می توانید از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.

انقباض کپسولی سینه، عارضه ای بعد از عمل پروتز

زمانی جسمی خارجی مانند پروتز وارد بدن شما می شود، بدن برای حفاظت از خود به آن واکنش نشان می دهد و با لایه ای نازک از زخم اطراف آن را می پوشاند. این لایه در واقع بافتی نرم و انعطاف پذیر است که کپسول نامیده می شود. کپسول نرم و انعطاف پذیر، بافتی کاملاً طبیعی است. اما در برخی موارد، این لایه زخم، به شکل غیر طبیعی ضخیم و سفت می شود و در اطراف پروتز منقبض می شود. این عارضه که انقباض کپسولی نامیده می شود، در پروتز سینه نیز ممکن است رخ دهد و سبب سفت شدن پروتز سینه و جابجایی آن شود. درد سینه ها و تغییر شکل آن ها نیز از نشانه های انقباض کپسولی است. با بدتر شدن این عارضه، سینه ها بدفرم و بدشکل می شوند و به تعویض پروتز نیاز دارد.

چه عواملی باعث انقباض کپسولی سینه ها می شوند؟

بعضی مواقع، علت بروز انقباض کپسولی عواملی مانند ضربه خوردن به سینه، قرار گرفتن در معرض اشعه های مضر و یا عفونت پروتز سینه است. اما گاهی این مشکل ناشی از عدم تخصص پزشک یا حساسیت بدن فرد به پروتز است. از مهم ترین عوامل ایجاد انقباض کپسولی بعد از عمل پروتز پستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اختلال خود ایمنی بدن؛
  • بارداری؛
  • قرار دادن پروتز در زیر غده پستان و بالای ماهیچه؛
  • ایجاد برش در آرئول (بافت و هاله اطراف سینه) – این برش خطر ابتلا به عفونت های باکتریایی را افزایش می دهد؛
  • استفاده از پروتزهای بسیار بزرگ.

علاوه بر این، گفته می شود که میزان خطر ابتلا به انقباض کپسولی در پروتزهای سیلیکونی بیش از سایر پروتزها است. برای جلوگیری از این عارضه، باید حتماً پزشکی را انتخاب کنید که مهارت بالایی در انجام جراحی سینه و نحوه برش دارد.

ارتباط میان پروتز سینه و سرطان، مهم ترین نگرانی بیماران

بسیاری بر این باورند که پروتزها موجب بروز سرطان سینه می شوند و این موضوع را یکی از معایب پروتز سینه می دانند. بر اساس تحقیقات و مطالعات صورت گرفته، هنوز هیچ ارتباطی میان پروتز سینه و بروز سرطان سینه یا بیماری های خودایمنی یافت نشده است. تاکنون هیچ مدرک و مطالعه ای ثابت نکرده است که میزان سرطان سینه در زنانی که پروتز دارند بیش از سایرین است. تنها مشکلی که وجود دارد این است که پروتزها امکان تشخیص زودهنگام سرطان سینه را به تاخیر می اندازند زیرا اشعه و پرتوهای ماموگرافی از پروتزها عبور نمی کند.

البته در سال های اخیر به دلیل پیشرفت علم رادیولوژی و دستگاه های آن، امکان تشخیص به موقع سرطان حتی با وجود پروتز نیز امکان پذیر شده است. دکتر کامبیز ایزدپناه، جراح پروتز سینه در تهران، در خصوص ارتباط بین پروتز و سرطان سینه توضیحات بیشتری را ارائه خواهد داد.

01:29
truncate dir-rtl

ارتباط پروتز سینه با سرطان

انواع پروتزهای سینه

برای تقسیم بندی انواع پروتزهای پستان، باید جنبه های مختلف را در نظر بگیریم:

  • تقسیم بندی پروتزها از نظر میزان برجستگی؛
  • تقسیم بندی پروتزها از نظر شکل ظاهری؛
  • تقسیم بندی پروتزها از نظر مواد تشکیل دهنده.
انتخاب نوع پروتز و میزان برجستگی آن هم با توجه به ترجیح بیمار و هم نظر پزشک انجام می شود. توصیه می کنیم که برای انتخاب پروتز سینه، نظر جراح را بپذیرید تا بهترین نتیجه را دریافت کنید.
دکتر کامبیز ایزدپناه، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی

در ادامه انواع پروتز را از نظر موارد مختلف بررسی می کنیم.

انواع پروتز از نظر میزان برجستگی

پروتزهای سینه از نظر میزان برجستگی به سه نوع تقسیم می شوند:

  1. پروتزهای با برجستگی کم (Moderate Profile)
  2. پروتزهای با برجستگی زیاد (High Profile)
  3. پروتزهای با برجستگی بسیار زیاد (Ultra high Profile)

انتخاب سایز پروتز سینه به نظر بیمار و بررسی پزشک بستگی دارد. ممکن است فرد پروتزی را بپسندد که با سایر اندام های او تناسب ندارد. به همین دلیل بهترین جراح پروتز سینه به او درباره میزان برجستگی پروتز مناسب با وضعیت بدن او راهنمایی هایی را ارائه می کند تا نتیجه کار با استانداردهای زیبایی مطابقت داشته باشد.

انواع پروتز سینه از نظر شکل ظاهری

پروتزهای زیبایی پستان از نظر شکل به دو نوع گرد و قطره اشکی تقسیم می شوند که هر یک ویژگی های خاص خود را دارند. در ادامه به بررسی شکل پروتزها می پردازیم.

پروتز سینه گرد

پروتزهای گرد (Round Prostheses) مناسب خانم هایی است که دوست دارند هم بافت سینه نرم و خوش فرم باشد و هم سینه هایشان برجسته به نظر برسد. از مهم ترین مزایای پروتزهای گرد سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • می توان از آن برای جراحی های اصلاحی سینه (Revision Breast Surgery) استفاده کرد. یعنی در مواردی که پروتز بعد از عمل دچار تغییر، انقباض کپسولی، پارگی و چرخش شده است.
  • امکان چرخش تکرار شونده دارد.

 پروتز سینه آناتومیکال (قطره اشکی)

پروتز سینه اشکی یا قطره اشکی برای افرادی مناسب است که دوست دارند بعد از عمل سینه های طبیعی به نظر برسد یا در واقع سینه ای با ظاهر نچرال داشته باشند. این مدل پروتز برای افراد زیر مناسب است:

  • افرادی که سینه های کوچکی دارند یا اصلا بافت سینه ندارند و سینه هایشان تخت و بدون برجستگی است.
  • افرادی که سینه هایشان متقارن نیست و یکی از سینه ها کوچک تر از دیگری است.

انواع پروتز سینه از نظر مواد تشکیل دهنده

پروتزها علاوه بر میزان برجستگی و شکل، از نظر جنس و مواد تشکیل دهنده هم با هم تفاوت دارند. این تفاوت از لحاظ کیفیت نیست بلکه از لحاظ هزینه جراحی پروتز سینه، میزان راحتی فرد با آن و محل شکاف حین جراحی است. انواع پروتز از نظر جنس عبارتند از:

  1. پروتز سینه سالین (آب نمکی)
  2. پروتز سینه سیلیکونی
  3. پروتز سینه ثابت (Gummy Bear)
پروتز سیلیکونی سینه

پروتز سیلیکونی

پروتز سالین

پروتز سالین

پروتز ثابت یا Gummy Bear

پروتز Gummy Bear

در ادامه هر یک از این پروتزها را بررسی خواهیم کرد.

پروتز سینه آب نمکی

شکل پروتزهای سالین یا آب نمکی گرد است. داخل این پروتزها با آب نمک استریل پر شده است. این پروتزها دارای دیواره هایی از جنس سیلیکون هستند و جنس آن ها سفت و محکم است.

در صورتی که به هر دلیلی دچار پارگی پروتز سینه شوید، مایع درون آن ها جذب بدن می شود و هیچ گونه مشکلی برای بدن به وجود نمی آورد زیرا این ترکیب به صورت طبیعی در بدن وجود دارد.

مزایای پروتز سالین
  • هزینه کم تر؛
  • برش کمتر حین جراحی؛
  • نیاز کمتر به معاینه های بعد از عمل؛
  • عدم ایجاد مشکل در صورت پاره شدن.
معایب پروتز سالین
  • لمس غیر طبیعی؛
  • امکان بروز چین خوردگی؛
  • احتمال خالی شدن پروتز به صورت خود به خودی.
error
نکته

استفاده از پروتزهای آب نمکی برای دختران زیر 18 سال توصیه نمی شود.

 پروتز سینه سیلیکونی

این پروتز همان طور که از نام آن مشخص است، از جنس سیلیکون ساخته شده است. این پروتزها نسبت به پروتزهای آب نمکی ایمنی بیشتری دارند و از نظر بافت بیشتر به بافت سینه شبیه هستند. پروتزهای سیلیکونی در صورت آسیب دیدن و پاره شدن از بین نمی روند بلکه بافت ژله ای درون آن ها به لایه های اطراف وارد می شود. استفاده از این پروتزها نیازمند آن است که هر چند وقت یک بار برای معاینه به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

مزایای پروتز سیلیکونی
  • لمس طبیعی تر نسبت به پروتز سالین؛
  • احتمال کمتر برای بروز چین خوردگی؛
  • احتمال کمتر برای خالی شدن خود به خودی و خطرات آن.
معایب پروتز سیلیکونی
  • نیاز به معاینه بیشتر بعد جراحی؛
  • قیمت بیشتر نسبت به پروتز سالین؛
  • نیاز به ایجاد برش بیشتر حین جراحی؛
  • خطر بروز پارگی بعد از عمل بدون داشتن علامت.
error
نکته

خانم هایی که از پروتزهای سیلیکونی استفاده می کنند باید 3 سال بعد از جراحی برای MRI به پزشک معالج خود مراجعه کنند. سپس هر 2 سال یک بار نیاز است تا MRI برای آن ها انجام شود تا پارگی بدون علامت رخ نداده باشد.

تفاوت پروتز گرد و قطره اشکی در یک نگاه

این دو پرتز از نظر نحوه جراحی و کارکرد با هم تفاوت هایی دارند که در ادامه تصویر زیر می توانید این تفاوت ها را مشاهده نمایید:

تفاوت پروتز سیلیکونی و سالین

پروتز سینه ثابت

نوع دیگری از پروتزهای سینه، پروتزهای ثابت سینه یا Gummy Bear Breast Implants هستند که مقاونت بالایی نسبت به سایر پروتزها دارند. پروتزهای ثابت از تراکم سیلیکونی بالاتری برخوردارند و قسمت پایینی آن ها برجستگی بیشتری نسبت به سایر پروتزها دارد. اگرچه مقاومت این پروتزها بسیار بالاست و احتمال آسیب دیدگی در آن ها کمتر است اما برای وارد کردن این پروتز در بدن نیاز است تا برش بیشتری روی پوست ایجاد شود.

تفاوت رنگ پروتزهای سینه

پروتزها علاوه بر میزان برجستگی، شکل و جنس، از نظر رنگ نیز متفاوت طراحی می شوند. شرکت های تولیدکننده  پروتز سینه در تلاشند تا رنگ پروتزها را بر اساس پوست افراد و تا حد زیادی نزدیک به رنگ پوست آن ها طراحی کنند. با این حال ممکن است تفاوت اندکی میان رنگ پوست فرد و رنگ پروتز وجود داشته باشد.

نحوه جراحی بزرگ کردن سینه با پروتز

جراحی بزرگ کردن سینه به کمک پروتز طی مراحل زیر انجام می شود:

مرحله اول: بیهوش کردن بیمار

در مرحله اول، بهترین جراح پروتز سینه برای حفظ آرامش بیمار و آسان تر شدن عمل توسط جراح، بیمار را تحت بیهوشی عمومی قرار می دهد.

مرحله دوم: ایجاد برش

برش ها باید در ناحیه ای ایجاد شوند که بعد از عمل خط برش مشخص نباشد و اسکار ایجاد نشود. محل برش در جراحی پروتز سینه عبارت است از:

  1. برش در اطراف آرئول (هاله قهوه ای رنگ)
  2. برش در ناحیه زیر بغل
  3. برش در چین زیر سینه
  4. برش دور ناف (در موارد نادر)

مرحله سوم: قرار دادن پروتزها در محل برش

اکنون نوبت قرار دادن پروتزها زیر عضلات ماهیچه های سینه یا پشت بافت سینه است. محل قرار دادن پروتز به سن فرد، وضعیت جسمی بیمار و تشخیص پزشک بستگی دارد.

مرحله چهارم: بخیه زدن محل برش

بعد از قرار دادن پروتزها و شکل نهایی سینه، محل برش با ظرافت بخیه زده می شود تا بعد از عمل اثری از محل جراحی باقی نماند یا اثر بسیار کمی از آن باقی بماند. بخیه ها معمولاً از نوع جذبی هستند و بعد از 2 هفته جذب می شوند. سپس محل بخیه پانسمان می شود و سوتین طبی پوشانده می شود.

جراحی لیفت سینه با پروتز

گاهی به تشخیص پزشک، میزان افتادگی سینه ها به قدری است که علاوه بر فرم دادن به سینه، نیاز است تا افتادگی آن ها اصلاح شود و عمل لیفت سینه هم انجام شود. به این عمل لیفت سینه با پروتز یا پروتز ماستوپکسی گفته می شود. در این روش، جراح به کمک پروتز، سینه را بالا می کشد یا به اصطلاح لیفت می کند. اگر تمایل دارید که بیشتر درباره جراحی همزمان لیفت و پروتز سینه بخوانید به قسمت مقالات سایت دکتر ایزدپناه مراجعه کنید.

در جراحی پروتز ماستوپکسی، جراح برش هایی را در ناحیه آرئول و زیر چین سینه ایجاد می کند. سپس سینه های کوچک و افتاده را با افزایش حجم بالا می کشد و نامتقارن بودن آن ها را نیز برطرف می کند. این روش، ترکیبی از لیفت سینه و پروتز سینه است. انجام این روش تنها با نظر پزشک قابل انجام است و برای تمام افراد مناسب نیست.

عمل ترمیمی پروتز سینه

اگر پیش از جراحی، فقط به منظور هزینه کمتر پزشکی را انتخاب کرده اید که تخصص کافی در زمینه جراحی زیبایی سینه نداشته است، و یا به دلیل عدم مراقبت یا بارداری و شیردهی با مشکل از بین رفتن فرم اولیه پروتز مواجه شده اید، ممکن است نیاز داشته باشید تا برای بار دوم تحت عمل پروتز سینه قرار بگیرید.

عمل ترمیمی پروتز سینه برای خانم هایی مناسب است که دوست دارند ظاهر سینه آن ها به حالت اول عمل برگردد و یا اندازه پروتز تغییر کند. این عمل تقریباً شبیه به عمل ترمیم بینی است و طی آن مشکلات ناشی از عمل اول یا مشکلات به وجود آمده به مرور زمان رفع خواهد شد.

هدف از عمل ترمیمی زیبایی سینه چیست؟

عمل ترمیمی پروتز سینه با اهداف زیر انجام می شود:

  • کاهش حجم پروتز اولیه؛
  • رفع نشت از پروتز و پارگی که در ام آر آی نشان داده شده است؛
  • تغییر فرم پروتز؛
  • تغییر اندازه پروتز؛
  • جابجایی پروتز از محل اولیه؛
  • انقباض کپسولی.

در صورتی که هر یک از موارد برایتان پیش آمد، می توانید به بهترین جراح پلاستیک برای ترمیم پروتز سینه مراجعه کنید.

عمل ترمیمی پروتز سینه

انتخاب بهترین جراح پروتز سینه، مهم ترین اقدام قبل از عمل

جراحی پروتز سینه در تهران یک جراحی زیبایی است و مانند سایر عمل های زیبایی مانند رینوپلاستی، لیپوماتیک، ابدومینوپلاستی و … نیازمند آن است که به بهترین شکل ممکن انجام شود. عمل های زیبایی علاوه بر این که نیاز به زیبایی بعد از عمل دارد، از نظر حفظ سلامت بیمار نیز مهم است. به همین دلیل، باید گفت که انتخاب بهترین جراح پروتز سینه در سعادت آباد مهم ترین اقدامی است که باید قبل از جراحی انجام شود. تحقیق و بررسی در مورد پزشکان و بررسی نمونه کارهای فوق تخصص پلاستیک به صورت آنلاین و حضوری می تواند کمک بسزایی در انتخاب جراح کند. علاوه بر انتخاب بهترین جراح پلاستیک برای عمل زیبایی سینه توجه به موارد زیر نیز ضروری است:

  • بعد از انتخاب جراح و در زمان مشاوره حضوری با او، تمامی انتظاراتتان از جراحی را بیان کنید و بگویید که علت انجام این جراحی چیست.
  • اگر داروی خاصی مصرف می کنید یا مبتلا به بیماری خاصی هستید حتماً به پزشک اطلاع دهید.
  • آزمایش های قبل از انجام جراحی که شامل آزمایش خون، ماموگرافی و عکس است را به موقع انجام دهید.
  • مصرف سیگار و الکل را حداقل از یک ماه پیش از عمل متوقف کنید.
  • بعضی داروها مانند آسپرین و داروهای ضد التهاب یا بعضی ویتامین ها مانند ویتامین E و حتی بعضی داروهای گیاهی و عرقیات باعث رقیق شدن خون می شوند. از 2 هفته قبل از عمل مصرف این داروها را متوقف کنید تا حین جراحی دچار خونریزی نشوید.
  • شب پیش از عمل حمام کنید.
  • روز جراحی از فردی از نزدیکانتان بخواهید شما را همراهی کند.

ویژگی های بهترین جراح پروتز تهران

انتخاب جراحان زیبایی در شهرهای بزرگی مانند تهران که تعداد زیادی متخصص و فوق تخصص در آن فعالیت دارند، کار دشواری به نظر می رسد. اما باید گفت که با پیشرفت تکنولوژی و ظهور شبکه های اجتماعی، کار پژوهش و تحقیق در تمامی حوزه ها آسان شده است. شاید اگر در گذشته تصمیم داشتید تا عمل زیبایی سینه انجام دهید، هیچ راهی جز مراجعه به مطب پزشکان نداشتید. این موضوع نگرانی زیادی برای افراد ایجاد می کرد. اما خوشبختانه با فراگیر شدن استفاده از اینترنت، دیدن نمونه کارهای جراحی زیبایی از جمله نمونه کار جراحی پروتز سینه آسان تر شده است. در نتیجه توصیه می کنیم که حتماً نمونه کارهای پزشکان را هم به صورت آنلاین و هم به صورت حضوری ملاحظه کنید. سپس به کمک ویژگی های زیر یک جراح پروتز سینه خوب در تهران را انتخاب کنید:

  1. تخصص پزشک و مدرک او (جراح باید فوق تخصص جراحی پلاستیک داشته باشد)
  2. تعداد نمونه کارهای موفق او
  3. رضایت بیماران از نتیجه جراحی
  1. اخلاق حرفه ای پزشک و صبوری او در پاسخگویی به بیمار
  2. آشنایی او با تکنیک های نوین جراحی
  3. مجهز بودن او به ابزارهای جدید و تکنولوژی های مدرن
  4. آگاهی او به علوم زیبایی شناسی مدرن

مراقبت های بعد از عمل پروتز سینه

اکنون که با اقدامات لازم قبل از این عمل آشنا شدیم، لازم است که به سراغ مراقبت های بعد از پروتز سینه برویم.
با ما همراه باشید. درباره تفاوت پروتز زیر عضله و روی عضله بیشتر بخوانید.

مراقبت های دو هفته اول بعد از عمل زیبایی سینه

  • روز اول بعد از جراحی کاملاً استراحت کنید تا روند بهبودیتان سریع تر انجام شود.
  • برای استراحت، به پشت و به صورت طاقباز بخوابید و از خوابیدن روی شکم و پهلو خودداری کنید.
  • داروهای تجویز شده که شامل آنتی بیوتیک و مسکن است را سر ساعت مصرف کنید تا از بروز عفونت و درد جلوگیری شود.
  • بخیه ها معمولاً از جنس جذبی هستند و بعد از 2 هفته جذب می شوند. اگر بخیه جذبی نبود، یک هفته بعد از عمل، پزشک معالجتان بخیه ها را می کشد. بعد از کشیدن یا جذب شدن بخیه، طبق نظر پزشک می توانید زخم را به کمک پمادهای تجویز شده ماساژ دهید تا جای بخیه به مرور از بین برود.
  • اگر بعد از مراجعه به منزل، احساس تنگی نفس یا درد در ناحیه قفسه سینه داشتید، یا احساس کردید که ضربان قلبتان غیرطبیعی است، حتماً هر چه سریع تر با پزشک خود ارتباط برقرار کنید.
  • فعالیت سنگین در هفته اول بعد از عمل توصیه نمی شود. فعالیت های سبک و قدم زدن مانعی ندارد و از خشک شدن بدن جلوگیری می کند.
  • سوتین طبی بعد از جراحی پروتز شبیه به پانسمان عمل می کند و پروتزها را در بهترین حالت ممکن نگه می دارد. در نتیجه باید به مدت شش تا دوازده هفته، از سوتین طبی هنگام خواب استفاده کنید.
  • کبودی و سفت شدن سینه بعد از این عمل طبیعی است و نگران نباشید. می توانید با مصرف مواد مغذی و مایعات، روند بهبود ورم را سرعت ببخشید.
  • از بلند کردن اجسام سنگین و فشار آوردن به بدن خودداری کنید.
  • بعد از گذشت دو هفته می توانید به آرامی پیاده روی کنید. ورزش های پایین تنه را به آرامی انجام دهید و از انجام فعالیت هایی که به سینه فشار می آورد خودداری کنید.
error

نکته

در صورت مشاهده هر گونه علائم غیر عادی، به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

مراقبت های هفته سوم تا دوازدهم بعد از عمل

  • تا یک ماه بعد از جراحی از مصرف الکل و دخانیات خودداری کنید.
  • پروتز به مرور در جای خود ثابت  خواهد شد. معمولاً 4 تا 12 هفته طول می کشد تا محل پروتز ثابت شود.
  • در صورتی که رانندگی می کنید، مراقب باشید که فرمان خودرو برخوردی با سینه داشته باشد و پایین تر از قفسه سینه قرار بگیرد.
  • در صورتی که احساس تب یا ورم غیرطبیعی داشتید با پزشک خود ارتباط برقرار کنید.
error

نکته

تا یک سال بعد از جراحی، قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا برنزه کردن ممنوع است.

دوام پروتز سینه چقدر است؟

پروتزهای قدیمی که به نام پروتزهای نسل سوم شناخته می شوند اگرچه مقاومت بالایی داشتند و به سادگی دچار پارگی یا مشکل نمی شدند، اما به مرور دچار فرسودگی می شدند و پوسته خارجی آن ها نازک و کهنه می شد و باید 10 تا 15 سال بعد از عمل، عوض می شدند. اما پروتزهای جدید نسل پنجم هستند و مادام العمر محسوب می شوند و نیازی به تعویض ندارند. صحبت های دکتر کامبیز ایزدپناه را در این خصوص می شنویم:

00:56
truncate dir-rtl

فیلم پروتز سینه و هر آنچه که باید بدانید

سوالات متداول در مورد جراحی پروتز سینه

افرادی که تصمیم به جراحی زیبایی سینه دارند، معمولاً سوالات متعددی در ذهنشان وجود دارد که در تصمیم گیری آن ها قبل از عمل و مراقبت هایشان بعد از عمل تاثیر بسزایی دارد. در ادامه به بررسی این سوالات رایج می پردازیم.

نتیجه گیری

بعد از پروتز سینه

امیدواریم توانسته باشیم در این مقاله تمامی اطلاعات لازم در مورد عمل پروتز سینه را در اختیار شما خوانندگان گرامی قرار داده باشیم. نکته مهم و نهایی در مورد جراحی زیبایی سینه این است که جراحی باید به دست بهترین جراح پروتز سینه انجام شود تا نتیجه ای خوب دریافت شود.

قبل از پروتز سینه

8 پاسخ

  1. سلام دکتر.مبلغ این مقدار پروتز چقدره ؟ و اینکه زیر عضله مناسبتره یا رو عضله ممنون میشم فرقش رو بگید

    1. سلام برای تعیین هزینه برای معاینه یا حضوری تشریف بیارید یا از طریق اینستاگرام دایرکت بدید.

    1. سلام پروتز های جدید نسل پنج هستند و نیاز به تعویض ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط